Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
4.78
5 stars: Exceptional
165 pareri

Smochine uscate 1 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4343 lei Lei
Brand
030
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Smochinele, fructe foarte apreciate in antichitate, sunt foarte bune pentru sanatate, chiar daca foarte multi oameni nu cunosc acest lucru.

Aceste fructe contin fier, potasiu, fosfor, printre multe alte vitamine, informeaza Ehow.

Smochinele scad tensiunea arteriala, sunt bune pentru colesterol, in combaterea constipatiei, pentru bronsite, iritatii gastrointestinale si controleaza cresterea in greutate.

Trei smochine va pot oferi 20% din cantitatea de fibre necesare zilnic de 25 de grame.

Smochinele ajuta foarte mult in curele de slabire. Din moment ce fructele contin o cantitate mare de fibre raman in stomac mai mult timp impiedicandu-va sa simtiti nevoia de foame. Din moment ce sunt foarte dulci va impiedica sa simtiti nevoia de a consuma ceva dulce. In antichitate smochinele erau folosite ca indulcitor.

Daca mancati trei smochine proaspete veti lua din acestea 350 de miligrame de potasiu, aproximativ 10% din doza zilnica necesara. Daca consumati trei smochine uscate cantitatea de potasiu este mai mare, 400 miligrame. Potasiul este foarte important pentru controlul tensiunii arteriale. Oamenii care au inceput sa manance smochine au inregistrat o micsorare a tensiunii arteriale. Smochinele ajuta si la coagularea sangelui in organism.

Smochinele sunt bogate in vitamina B6. Odata cu inaintarea in varsta organismul nu mai absoarbe foarte bine vitamina B6. Suplimentele de B6 sunt bune, dar nu se compara cu smochinele naturale.

Fructele pot fi consumate proaspete sau uscate. Smochinele uscate pot fi mancate cu cerealele, cu fulgii de ovaz sau pot fi taiate si consumate cu piure.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura