Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
4.78
5 stars: Exceptional
165 pareri

Musli miere - alune 1 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

181 lei Lei
Brand
123
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Ingrediente: fulgi de ovaz, zahar, ulei vegetal, miere 4%, alune 3,8%, maltodextrina, sirop de orez, seminte de susan 0,6%, malt de orz, sare iodata, aroma (alune).

Produsul contine gluten, susan si alune.

Mierea contine vitamine, dar are calciu si fosfor, doua elemente esentiale pentru viata. Asadar, in loc sa luati calciu de la farmacie, consumati o lingurita de miere pe zi, in cazul in care nu suferiti de diabet. Calciul se absoarbe in proportie de 100% din deliciosul dulce. Intr-o lingura de miere sunt 120 de kilocalorii

Va luati doar cu aceasta doza si vitamina A, vitaminele B2, B3, B5, B6 si B9, acesta din urma fiind beneficul acid folic. Are si o cantitate mica de fier, dar si alte metale in cantitati foarte apropiate de nevoile organismului. pH-ul mierii se situeaza intre 3,2 -4,5, ceea ce face imposibila dezvoltarea bacteriilor. Este motivul pentru care mierea nu se deterioreaza.

In timp, doar cristalizeaza. Pana la 1 an, este contraindicata copiilor deoarece poate contine bacteria botulinica, care in cazul ingerarii determina afectiuni grave. Ulterior, insa, mierea este un aliat exceptional al copilariei. Are efect antimicrobian si antivirulicid, deci fortifica orice organism indiferent de varsta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura