Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
4.78
5 stars: Exceptional
165 pareri

Caise uscate 1 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6177 lei Lei
Brand
029
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Caisele uscate contin vitamina A, C, B si beta-caroten. Caisele imbunatatesc vederea si ajuta la regenerarea tesuturilor si a nervilor. Prin aportul ridicat de fier, aceste fructe sint recomandate in cazurile severe de anemie.

Caisele uscate sint o sursa buna de fibre alimentare si potasiu, avand un continut scazut de grasimi saturate, colesterol si sodiu. Totusi, sa nu uitam ca aceste fructe sint bogate in calorii, 100 de grame de caise uscate continind 241 de calorii si 36 grame de zahar. De aceea, nu sint recomandate in curele de slabire.

Fructul este foarte nutritiv, laxativ, si e recomandat in anemii, astenii, insomnii, convalescente, diaree sau constipatie. Pentru imbunatatirea acuitatii vizuale, se oparesc 100 g caise uscate, apoi, dupa jumatate de ora, caisele se maruntesc, se adauga 100 g morcov ras si o lingura zahar pudra. Se amesteca bine si se va consuma de trei ori pe saptamina. Aceleasi caise inmuiate si strivite, in amestec cu miezul de la o felie mai mare de lamiie si o lingurita de miere.

Acest preparat mareste rezistenta la imbolnavire, intareste sistemul imunitar. Caisele inmuiate se freaca bine, pana ajung ca o pasta omogena. Se aplica pe fata, intr-un strat uniform, pentru 10 minute. Masca curata in profunzime si tonifica tenul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura