Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
4.78
5 stars: Exceptional
165 pareri

Praf bautura instant natur 1 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3476 lei Lei
Brand
038
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Ingrediente:

sirop de porumb ulei de cocos partial hidrogenat, soia procesata (3%), concentrat de proteina de soia (2%), fosfat de potasiu (stabilizator), mono si digliceride din soia (emulgator), dioxid de siliciu (inhibitor de adeziune) si arome identic naturale.

Valoarea energetica la 100 g:

energie 1942kJ (462 kcal)
proteine 5,5 g
glucide 56 g
lipide 24,0 g

Conditii de depozitare:
la o temperatura maxima de 24C, la umiditate relativa de 70% Contine proteina de origine vegetala. Fara lactoza. Produs deshidratat, pudrificat si non-efervescent. Solubil in apa calda. Se pastreaza in cutia inchisa pentru prevenirea coagularii.

Recomandam:
pentru bautura la micul dejun cu musli, dar se poate folosi si la prepararea mancarurilor pentru inlocuirea laptelui de vaca: (ex. in dulciuri, in pudinguri sau in soteuri). Nu se recomanda copiilor sub 1 an (nu inclocuieste laptele pentru sugari).

Preparare:
Se amesteca 25g instant de bautura (doua linguri sau sase lingurite) cu 250 ml apa calda. Se indulceste dupa preferinta cu miere sau cu zahar brun. La pregatirea bauturii rece recomandam folosirea robotului de bucatarie.

Laptele de soia, una dintre cele mai populare alternative la laptele de vaca, este ideal pentru persoanele care au intoleranta la lactoza. Desi contine o multitudine de nutrienti esentiali printre care fibre, vitamine si minerale si antioxidanti, laptele de soia nu este bun pentru toata lumea. Ar fi bine sa te gandesti bine inainte de a-l consuma.

Beneficii
Aport de vitamine si minerale
Laptele de soia contine calciu si vitamine din grupul B care ofera energie si asigura o buna functionare a nervilor si muschilor. De asemenea, este bogat in fier (energie) si zinc (pentru piele si par sanatos si stralucitor).

Mentine inima sanatoasa
Una dintre cele mai mari calitati ale laptelui de soia este aceea de a reduce colesterolul si de a proteja sanatatea cardiovasculara. Contine acele grasimi sanatoase cunoscute pentru faptul ca reduc trigliceridele si densitatea lipoproteinelor rele din sange. Consumul regulat poate imbunatati calitatea sangelui si astfel sa fii ferita de atacuri cerebrale si de cord.

De ajutor femeilor la menopauza
Femeile ajunse la menopauza sufera o scadere brusca de estrogen (hormon sexual feminin) iar asta cauzeaza numeroase probleme de sanatate. Printre acestea se numara riscul de a face diabet, obezitate, osteoporoza si probleme de natura psihologica (depresie, insomnie si schimbari de dispozitie). Laptele de soia contine un nivel ridicat de fitoestrogen care imita functiile estrogenului si ajuta la echilibrul nivelului hormonului si previne aparitia efectelor adverse.

Nu contine lactoza

Atat adultii cat si copiii pot avea intoleranta la lactoza, avand consecinte destul de neplacute: diaree, voma, gaze si crampe. In acest caz, laptele de soia este ideal.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura