Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
4.78
5 stars: Exceptional
165 pareri

Zahar din trestie 1 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

146 lei Lei
Brand
009
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Descriere : Zaharul ecologic, nerafinat este obtinut prin procedee simple bazate pe principiul pastrarii melasei naturale a trestiei de zahar si nu pe extragerea (rafinarea) ei.

Aceasta diferenta face ca zaharul din trestie, nerafinat, sa posede o culoare si aroma superioara, naturala si sa contina vitamine si minerale naturale (K, Ca, Mg, P, Na, Fe, S).

Zaharul ecologic, nerafinat, este obtinut prin extragerea, filtrarea si cristalizarea siropului natural din trestia de zahar, nefiind supus nici unui proces de rafinare (ca zaharul alb sau zaharul brun, rafinat).

Zaharul brun, ecologic, are o culoare bruna placuta si o aroma bogata. Cristalele sale stralucitoare il desemneaza ca favorit pentru indulcirea ceaiului si cafelei, a bauturilor alcoolice si racoritoare. El este ideal pentru prajiturile si fursecurile glazurate.
Zaharul auriu, ecologic, se poate utiliza in industria alimentara si este recomandat in mod special pentru toate retetele de panificatie si patiserie-cofetarie. De asemenea, el poate inlocui zaharul alb in bucataria traditionala.

Zaharul cubic brun-auriu, ecologic, este recomandat pentru indulcirea bauturilor calde si reci, alcoolice sau nealcoolice, conferindu-le o aroma si o culoare deosebita.

Toate aceste sortimente de zahar nerafinat sunt obtinute din trestie provenita din agricultura ecologica, in care nu s-au utilizat fertilizatori chimici, pesticide sau ierbicide si nici iradierea plantelor.

Acest zahar nu contine organisme modificate genetic (GMO), nici gluten, nici fenilalanina si nici substante de origine animala.

Aceste sortimente de zahar ecologic au fost procesate minimal pentru a le pastra integritatea nutritiva, neutilizandu-se ingrediente sau conservanti artificiali.

Agricultura ecologica presupune activitati in echilibru cu natura, folosindu-se procedee si materiale care au un impact minim asupra omului si mediului.

Zaharul din trestie nerafinat este recomandat din punct de vedere terapeutic in diete fara grasimi, fara sare, vegetariene, fara gluten, in diete regenerante si vitalizante, in tratamentele cu plante sau tincturi, etc.

Atentie : Zaharul brun si auriu, din trestie, nerafinat se metabolizeaza in organism in acelasi mod ca si zaharul alb rafinat, de aceea el NU este recomandat diabeticilor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura